-avslutad-Spraytan!

No Tags | ERBJUDANDE

Bli härligt sommarfräsch med en vacker solbrun färg! Just nu kan du boka en helkropps Spraytan för endast 200kr! Gäller fram till 31 juli!
Boka via webben HÄR!

Spraytan gör att du blir brun utan att ha vistats i solen.
Spraytan, eller soldusch som det också kallas, har blivit ett allt populärare alternativ som dessutom går att genomföra hemma.

Många kändisar solduschar redan – så här funkar det!

Inför spraytan-behandlingen

Var nyduschad och ha nyskrubbad hud för att så många döda hudceller som möjligt ska ha avlägsnats. Var osminkad och ha inga krämer eller parfym på din hud. Kom i löst sittande kläder – i åtsittande kläder nöts färgen bort fortare. Ta med mörka underkläder om du vill ha ”solränder”. Ljusa tyger kan missfärgas. I de flesta fall kan dock färgen sköljas bort med ljummet vatten.

 Efter spraytan-behandlingen

Var beredd på att det tar mellan fyra och åtta timmar innan du får full solbränna. Du bör inte duscha eller bada på åtta timmar efter behandlingen. På så sätt får färgen ”sätta sig”. Efter fyra till fem dagar kommer solbrännan att minska. Du kan skjuta upp minskningen om du smörjer in kroppen med lotion. För att få bästa resultat bör spraytan-behandlingen upprepas två till tre dagar efter första behandlingen, sedan var 14:e dag.


No Comments

Leave a comment